Starity

Selena Gomez összetörte a kocsiját

2014. augusztus 05. 18:06   |   Szerző: Kyrus99

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Selena Gomez életét mostanság igencsak megkeserítik a szemtelen paparazzók. Nemrégiben franciaországi nyaralása alatt zaklatták, most pedig kisebb autóbalesetet okoztak a 22 éves énekesnőnek.

hirdetés
Selena Gomez összetörte a kocsiját

Nemrégiben az éppen 22. születésnapját ünneplő Selenát és barátait követte feltűnő módon egy paparazzi, amikoris Sel kiszállt az autóból és több tisztelet kért a szemtelen lesifotóstól.

A minap azonban ismét meggyűlt a baja a fiatal sztárnak velük. A tegnapi napon barátaival egy étteremből tartottak hazafelé, ám amikor a lány éppen kitolatott a parkolóból, kis híján elvitte egy fekete autó hátulját. Szerencsére a kocsiban utazóknak nem esett semmi bajuk, ám a méregdrága BMW megszenvedte a kalandot. Ekkor Selena kiszállt az autóból és sajnálkozva egy luxushétvégére való utalványt adott át a másik autó sofőrjének, majd megegyeztek, hogy nem lesz belőle rendőrségi ügy, ezért mindenki elindult haza.

A történet ekkor még korántsem ért véget, mivel a fekete autó követni kezdte Selenáékat, Gomez barátai majd észrevették, hogy a sofőr melletti férfi éppen őket fényképezi. Világossá vált, hogy a „kedves” férfi lesifotós, és ő okozta a balesetet, mert túl közle hajtott Sel BMW-jéhez, hogy minél jobb fotókat csinálhasson.

Miss Gomez természetesen tweetelt is az esetről: „Csak kamerás, remek karriert befutott pasik miatt van balesetem, ráadásul még egy páros wellness-belépőt is elfogadott tőlem a pár. Ohh, LA.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek