Starity

Klippremier: Ed Sheeran - Don't

2014. augusztus 05. 20:08   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Új kisfilmmel jelentkezett a brit énekes, amit a Don't című szerzeményhez forgattak.

hirdetés
Klippremier: Ed Sheeran - Don't

A tegnapi napon, augusztus 4-én debütált Ed Sheeran vadonatúj videoklipje, amit legújabb kislemezes dalához, a Don't-hoz készítettek el nemrégiben.

A brit tehetség azonban egy kis csavarral dobta fel új klipjét, ugyanis a dal ihlető forrása egy nem túl kellemes szakítás volt (Edet egyik legjobb barátjával csalta meg az énekesnőként tevékenykedő hölgyemény, aki egyébként a pletykákkal ellentétben nem Taylor Swift volt), ám a kisfilm egy a gettóból származó táncos útját mutatja be, aki végül egy villában találja meg a helyét.

A klip rendezője Emil Nava volt és Ed mindössze egyetlen jelenet erejéig látható benne, hiszen nem ő áll a középpontban, hanem a már fent említett szegény srác, aki az utcán ébred egy matracon, majd felpattan mihelyst Sheeran hangja felcsendül és kezdetét veszi útja, amit természetesen táncolva tesz meg. Útja végül egy méregdrága villába vezet, ahol öltönyben élvezi a bőséges lakomát és a hatalmas medencében ücsörögve pihen meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek