Starity

Szakított barátnőjével Joe Jonas

2014. augusztus 05. 21:09   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Közel két év után ismét a szinglik táborát erősíti a Disney egykori üdvöskéje.

hirdetés
Szakított barátnőjével Joe Jonas
Fotó: Astrid Stawiarz/Getty Images

Az Us Weekly számolt be elsőként a hírről, miszerint Joe Jonas és barátnője, Blanda Eggenschwiler 20 hónap után véget vetett kapcsolatának, amit az énekes szóvivője is megerősített az oldalnak, majd nem sokkal később többek között a Just Jarednek és az E! Online-nak is.

„Joe és Blanda közös megegyezés alapján döntöttek úgy, hogy elválnak útjaik. A szakítás békés volt és a két fél kapcsolata megmarad baráti szinten, és tisztelettel tekintenek egymásra” – osztotta meg hivatalos nyilatkozatában a képviselő.

A páros 2012 novemberében kezdett randizni, miután egy közös barát bemutatta őket egymásnak, majd az ezt követő hónapokban a legtöbb hivatalos eseményen már együtt mutatkoztak. Utoljára a június 19-én megrendezett Cadillac & Refinery29 partin kapták őket lencsevégre, de arról nincs hivatalos információ, hogy hogy pontosan mikor is döntöttek a szakítás mellett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek