Starity

Klippremier: Ewa Farna – Leporelo

2014. augusztus 06. 14:02   |   Szerző: Atina21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A gyönyörű énekesnőnek máris napvilágot látott a legújabb videoklipje, mely a Leporelo című számához érkezett.

hirdetés
Klippremier: Ewa Farna – Leporelo

Ewa Farna lengyel énekesnőnek nemrégiben jelent meg Tajna Misja című klipje, de máris itt a legújabb, amely a Znak cseh változatához készült. A Leporelo igazán slágergyanúsra sikeredett, az énekesnő egyszerűen gyönyörű a videóban. A Znak vidám és játékos, a Leporelo viszont komolyabb motívumokat tartalmaz.

A mostani videójában egy igazi sztárt alakít, aki a hírnévnek nemcsak az előnyeit, hanem a hátrányait is kitapasztalja. Magazincímlapok, rajongók és csillogás, ezek mind örömteli dolgok, de ott lapul mögötte az is, hogy be van tervezve minden egyes perce, nem lehet azzal, akivel szeretne, de persze azért a happy end sem marad el a végén.

A klip producere Marcuse Trana volt, a dalt pedig Filipa Sázavského és Martina Chobota szerezték.

Az énekesnő jelenleg az új albumának befejező munkálatait végzi, ami várhatóan idén ősszel kerül a boltok polcaira. Annyit azonban tudni kell róla, hogy öt év után először jelentet meg cseh nyelvű nagylemezt, valamint a Leporelo az első kislemezes dal erről. Akkora sikereket szeretne ezzel a koronggal elérni, mint a tavaly megjelent lengyel nyelvű (W)innával.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek