Starity

Lindsey Stirling világkörüli turnéra indul

2014. augusztus 06. 13:01   |   Szerző: Törpemókus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A hiphop hegedűs Shatter Me című új albumának dalaival fogja járni a világot.

hirdetés
Lindsey Stirling világkörüli turnéra indul

Lindsey Stirling alig egy hónapja dobta piacra legújabb albumát, a Shatter Me-t, máris világkörüli turnéra indul, ami augusztus 8-án veszi kezdetét az Egyesült Államokban. A turné leginkább az európai országokra van kiéleződve, de az USA-ban is jócskán szervez koncerteket az érdeklődőknek.

Lindsey és csapata Franciaországot, Svájcot, Németországot, Olaszországot, Belgiumot, Hollandiát, az Egyesült Királyságot, Lengyelországot, Norvégiát, Dániát, Svédországot, Finnországot és többek között Oroszországot fogják érinteni a turné keretein belül. A szokásos látványos elemek és táncok mellé társul még az is, hogy a Halestorm énekesnője, Lzzy Hale is csatlakozik a társulathoz, akivel a hegedűs együtt készítette el Shatter Me című dalát.

Lindsey Stirling sajnos idén sem látogat el hazánkba, a hozzánk legközelebb eső ország, ahova viszont ellátogat Ausztria, azon belül is Bécs lesz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek