Starity

Vajon mi az igazság?

2010. szeptember 05. 11:11   |   Szerző: Selena sztár

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Selena Gomez az ismert tinisztár a MerI magazinnak kitálal. Az interjúból az internetre csak a tetoválásával kapcsolatos rész került fel.

hirdetés
Vajon mi az igazság?

Selena Gomez, az ismert tinisztár a MerI – ejtsd: [meráj] (mery 'boldog' és I 'én') – magazinnak kitálal. Az interjúból az internetre csak a tetoválásával kacsolatos rész került fel, mely az alábbiakban olvasható.

MerI: Selena egy pár napja kiderült a hír, hogy tetoválásod van. Mennyire igaz ez?
Selena:
Hát pont ettől féltem. Van tetoválásom, de az alapítvány miatt csináltattam. Egy kereszt a csuklómon. Nem szégyellem, de büszke sem vagyok rá!

MerI: Ez sok rajongót megnyugtat, mivel azt hitték, hogy te is elszálsz. És olyan gondolatok is születtek, hogy azért, mert már Demi és Miley Cyiruson, na meg Bridgit Mendleren is van!
Selena:
Az elszállásal kapcsolatban nem tudok semmit mondani, de nekem nincs okom elszálni, mivel nem vagyok nagy sztár! És a tetoválással kapcsolatban, azért lett, mert keresztény vagyok, és egy pici keresztet még anyukám is megengedett!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek