Starity

Elkerülhető lett volna Brittany Murphy halála

2014. augusztus 06. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Brittany Murphy 2009 decemberében vesztette életét, miután szíve megállt és nem reagált az újraélesztési kísérletekre.

hirdetés
Elkerülhető lett volna Brittany Murphy halála

A Nagydumás kiscsajok sztárja 2009-ben mindössze 32 évesen vesztette életét családja, barátai és rajongói legnagyobb bánatára. Richard Shepherd patológus, aki a színésznő boncolását végezte, nemrégiben elárulta, miszerint Brittany még ma is élhetne, ha édesanyja 24 órával korábban értesítette volna a mentőket.

„Abban az időben, amikor Brittany összeesett a fürdőszobában, a kiérkező mentősöknél nem volt olyan kórházi felszerelés, mely megmenthette volna az életét, de ha 24 órával korábban kórházba szállították és intravénásan kezelték volna, akkor jó esélye lett volna az életben maradásra és ma is köztünk lenne” - nyilatkozta Dr. Sheperd, aki azt is elárulta, miszerint nem hibáztatható Brittany édesanyja, Sharon a történtekért.

„Brittany tele volt nyugtatóval, ezért lehetséges, hogy a szülei, Sharon és Simon nem voltak tisztában azzal, hogy mennyire súlyos is az állapota. Ez lehet az oka annak, amiért nem hívták korábban a mentőket” – vallotta az orvos, aki elárulta, hogy a színésznő halálát egyaránt okozta a fennálló tüdőgyulladás, melyhez vérszegénység és mérgezés is társult, ugyanis a 32 éves szépség testében többek között rovar- és rágcsálóirtószerek maradványait is felfedezte. Nyugodjék békében!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek