Starity

Klippremier: Sixx: A. M. - Gotta Get It Right

2014. augusztus 06. 22:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Mötley Crüe-ből ismert Nikki Sixx zenekara, a Sixx: A. M. tegnap hozta nyilvánosságra legújabb, Gotta Get It Right című szerzeményét, melyhez máris megérkezett a kisfilm.

hirdetés
Klippremier: Sixx: A. M. - Gotta Get It Right

A hétéves fennállását ünneplő Sixx: A. M. nagy erőkkel dolgozik legújabb, Modern Vintage címre keresztelt harmadik stúdiólemezén, mely előreláthatóan október 7-én kerül majd az üzletek polcaira az Eleven Seven Music gondozásában. Az albumról elsőként a Gotta Get It Right című szerzemény debütált, melyhez néhány órával ezelőtt meg is érkezett a Paul Brown által rendezett kisfilm.

Nikki Sixx azt is elárulta, miszerint az új album elsősorban a 70-es évek zenei éráját követi majd és sokat merítettek kedvenc előadóik szerzeményeiből is a dalszerzés folyamán.

„Emlékszem, csak ültem a zongoránál és játszottam, azt hiszem, még énekelni is elkedtem e melódiát, amikor tudatosult bennem, hogy ez nem más, mint amit a lemezen szeretnék tudni. Nikki és Dj Ashba is így gondolta” – elevenítette fel a dallal kapcsolatos emlékeit James Michael frontember.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek