Starity

Megjelent Maite Perroni vadonatúj klipje

2014. augusztus 08. 11:11   |   Szerző: Atina21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már napok óta híreszteli Maite, hogy hamarosan megérkezik a La Gata címadó dalához forgatott videoklipje, ez a pillanat pedig végre valóra vált, hiszen a tegnapi nap folyamán felkerült a netre.

hirdetés
Megjelent Maite Perroni vadonatúj klipje

Mint ismeretes, a gyönyörű sztár jelenleg a La Gata, vagyis a Macska című sorozatban szerepel, ahol természetesen a főszereplőt kelti életre. A telenovellában pedig nem más a párja, mint a Maricruz sztárja, Daniel Arenas.

Nagy valószínűséggel mindenki arra számított, hogy a Vas A Querer Volver című dalhoz készült klipben esetleg felbukkan Daniel, vagy a szériából is láthatunk pár képkockát, azonban ez nem így lett, a sztár és csapata egy teljesen új sztorit talált ki hozzá, bár a szerelemünktől való elválást illusztrálja és mindezt erőteljes táncmozdulatokkal érzékelteti.

Mint ahogyan a Tu Y Yo című kisfilmnél, ugyanúgy a mostaninál is a Pantene képviseltette magát az elkészítés során. Maite csak úgy ragyog benne és a gyönyörű hajkoronája többször is előtérbe kerül.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek