Starity

Robertnek majdnem balesete lett a forgatáson

2010. szeptember 05. 12:12   |   Szerző: kocdori

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Twilight sztárjára, Robra majdnem ráfeküdt egy elefánt a Water for Elephants 2011 április 15-én megjelenő új filmjének forgatásán.

hirdetés
Robertnek majdnem balesete lett a forgatáson

Az egyik forgatási napon egy olyan jelenetre került sor, melyen Robert Pattinson a Rosie nevű elefántot beparancsolta a vízbe, de a dolog végül kicsit máshogy sült el: „A forgatókönyv szerint az elefántnak ormányát lengetve előre kellett volna lépnie, de Rosie félreértette a jeleket. Leült a fenekére és felemelte mellső lábait – majd lefeküdt és átfordult a másik oldalára. Mielőtt bárki bármit tehetett volna, Robert lecsúszott az elefánt hátáról. Katasztrófa lett volna, ha átfordul rajta az elefánt. Szerencséje volt, leesett, így megúszta sértetlenül, csak kicsit sáros lett.” – nyilatkozta az egyik stábtag a forgatásról.

Mindenki röhögőgörcsöt kapott, főleg Reese (Witherspoon, a film másik főszereplője), aki annyira nevetett, hogy a végén már nem kapott levegőt” – tette hozzá egy másik forrás.

Mindenestre a rajongók felsóhajthatnak. Ki játszotta volna Edward szerepét a Breaking Dawnban, ha Robert megsérül? Talán Taylor Lautnernek kellett volna két szerepet is válalnia?
 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek