Starity

Beyoncé újabb díjat vehet át

2014. augusztus 08. 15:03   |   Szerző: hellorl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már nem kell sokat várni az idei MTV Video Music Awards díjátadóra, ugyanis augusztus végén kiderülnek a győztesek egy hatalmas show keretében. A jelöltek és a fellépők személye már ismert, és már az is kiderült, hogy ki kapja a legnagyobb elismerést az este folyamán.

hirdetés
Beyoncé újabb díjat vehet át

Az idei MTV VMA augusztus 24-én kerül megrendezésre Inglewoodban. A jelöltek listáját már korábban megtudhattuk, ami alapján Beyoncé az este legnagyobb esélyese a maga 8 jelölésével.

Napokkal korábban már bejelentették, hogy az énekesnő a fellépők között is jelen van, olyan előadók mellett, mint Usher, Ariana Grande, Taylor Swift vagy éppen a Maroon 5.

Azonban ezzel nincs vége Beyoncé sikerszériájának, ugyanis az énekesnő kapja az esemény legnagyobb elismerését, a Michael Jackson Video Vanguard Awardot. A díjat egyébként Michael Jackson Életmű-díjnak is szokás nevezni, melyet olyan előadók kapnak meg, akik nagy hatást gyakoroltak munkásságukkal a zenei életben.

A díjat 1984 óta adományozzák, 1991-től viseli a jelenlegi nevét. Eddig olyan előadók kapták meg, mint Madonna, Britney Spears, Justin Timberlake, Janet Jackson és természetesen maga a pop királya, Michael Jackson is átvehette a díjat 1988-ban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek