Starity

Klippremier: Christina Perri – Burning Gold

2014. augusztus 08. 21:09   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megjelent az énekesnő vadonatúj videója, melyet a Burning Gold című dalhoz forgatott.

hirdetés
Klippremier: Christina Perri – Burning Gold
Fotó: Facebook/Christina Perri

Augusztus elsején debütált a YouTube-on Christina Perri legújabb, retróhangulatú videoklipje, amit a márciusban megjelent Burning Gold címre keresztelt dalához készítettek, melyet akkor írt, amikor Los Angelesbe költözött, hogy beindítsa zenei karrierjét.

„A dal arról szól, hogy ne állj meg addig, amíg az életed nem válik lángoló arannyá, akármit is jelentsen ez neked. Számomra ez az volt, amikor elköltöztem és lemezszerződést kötöttem. Néhány ember számára viszont az iskola, az érettségi, a diploma vagy, hogy remek állás” – árulta el a philadelphiai énekesnő szerzeményéről.

A Burning Gold és legutóbbi klipes dala, a Human is áprilisban megjelent új albumán, Head or Hearton kapott helyet. Christina ősszel Demi Lovatóval indul majd turnézni, a két énekesnő pedig már most elkezdett próbálni, melyről számos fotót is posztoltak már közösségi profiljaikra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek