Starity

Thalía a repülőtéren is sztár hazájában

2010. április 20. 22:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A mexikói díva öt év után hazájába érkezett, ahol már a reptéren kellemes meglepetésben volt része: a rajongók helyett elsőként az alkalmazottak álltak sorba autogramért.

hirdetés
Thalía a repülőtéren is sztár hazájában

Az egyszerűségéről és közvetlenségéről híres gyönyörű sztár legújabb lemezének promóciója keretében szülőhazájába érkezett. Az eseményekről ezúttal is folyamatosan tájékoztatja rajongóit Twitter-oldalán keresztül.

Megérkezésekor, melyet már napokkal ezelőtt izgalommal várt, kellemesebb meglepetésben volt része, mint amire számított: egy tucat repülőtéri dolgozóval találta magát szemben, akik behívták őt egy szolgálati helyiségbe, hogy autogramot kérjenek tőle. A mindig jókedvű sztár meglepődve kérdezte: Mit csináltok itt velem?

Thalía akkora tumultust okozott a Mexikóvárosi Nemzetközi Repülőtéren (Aeropuerto Internacional de México), hogy még a média képviselői sem tudtak vele interjút készíteni. Végül csak a hátsó kijáraton sikerült elhagynia a repteret.

Mexikó legismertebb énekesnője a Primera fila ('Az első sorban') című koncertalbumának promóciója céljából tartózkodik az országban, miután az tavaly decemberi megjelenése óta már dupla platinalemez, az AMPROFON Top 100 nemzeti lemezeladási listán azóta is az első öt között szerepel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek