Starity

Hat sztori, amiről lemaradhattál

2014. augusztus 11. 17:05   |   Szerző: Lilla06

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ki bújt Miley Cyrus bőrébe, kinek lett új háziállata és kivel töltötte egy napját Selena? Rövidhíreinkből az is kiderül, hogy ki látogatott Disneylandbe és néhány információt is megtudhattunk a Tengerparti tini mozi második részéről.

hirdetés
Hat sztori, amiről lemaradhattál

Selena Gomez kishúgával töltötte egy napját

Bár az énekesnőnek rengeteg munkája van, még így is jut ideje a hozzátartozóival lenni. Nemrégiben családi napot tartottak a rokonaival, ahol Gomez kisasszony végre eleget tehetett nagytestvéri feladatinak, hiszen rengeteget játszott Gracie-vel, és együtt lehetett édesanyjával is.

Az eseményen rengeteg kép is készült, amelyekből néhányat a színésznő természetesen közzé is tett a Twitteren. „Egy kismama és én, meg egy nap, amire szükségünk van” – tweetelte a csillag.



Fotók: Twitter

*

Niall Horan Miley Cyrus bőrébe bújt

A One Direction szőke szépfiúja nemrégiben egy igen mulatságos képet tett közzé, melyen Miley Cyrusként látható. Összeállításában egy cyrusos leggings, valamint feliratos póló is helyet kapott és persze a kinyújtott nyelv sem maradhatott el.

A képhez szöveges magyarázat is tartozott: &bdquo Miley Cyrus New Jerseyben hagyta a cuccait. Nem fogok hazudni, nagyon kényelmesek. #twerk #nyelvnyújtás”


Fotó: Twitter

*

Megjelent a One Direction parfümjének kisfilmje

Néhány napja debütált a brit fiúbanda parfümjének, a You & I-nak a hivatalos videója. A reklám története az, hogy a fiúk betörők szerepében megpróbálják ellopni az illatszert, így egy kisebb fajta verekedés kerekedik, a levegőben – mivel a srácok így próbálnak bejutni, a You & I-t őrző épületbe.

*

Ross Lynch a Tengerparti tini mozi folytatásáról mesélt

Az Austin & Ally sztárja a napokban adott interjúban mesélt kicsit a Teen Beach Movie második részéről: „Mint minden folytatásnál, itt is sikeres volt az első film, nagy a hype a második rész körül, így rengetegen meg fogják nézni. Szerintem sokaknak tetszeni fog, mivel ez a film sokkal modernebb lesz, és ez általában tetszik a nézőknek. De persze az összes régi karakter marad.”

Így tehát nem kell aggódniuk a rajongóknak, hogy esetlegesen kedvencük nem lesz benne a következő részben. Jelenleg Puerto Ricóban folynak a forgatási munkálatok.

*

Justin Bieber és barátnője Disneylandbe látogattak

Augusztus 6-án több vendég is látta, amint Justin Bieber és barátnője (akit az interneten rejtélyes lányként emlegetnek) Disneylandben töltötték az idejüket.

A járókelők azt állítják, hogy látták a párost felülni számos játékra és enyelegni is. Ugyanezen a napon egy kaliforniai parkban látták Biebest egy lánnyal találkozni, valószínűleg azért, hogy elutazzanak a vidámpark helyszínére. Vajon Yovanna Ventura lenne rejtélyes lány?

*

Új kiskutyája lett Ariana Grandénak

A Problem énekesnője nemrégiben Twitter-profilján keresztül bejelentette, hogy új taggal bővült a családja, mégpedig Fawkesszal, egy aranyos kiskutyával.

„Szeretnék nektek bemutatni valakit... Ő Fawkes. A múlt hónapban fogadtam örökbe, Floridában. Ő egy angyal! Neki van a legvadabb, legédesebb és legmerészebb természete egyszerre. Állandóan játszani és birkózni akar Toulouse-szal, pedig fele akkora. Annyira bátor. Annyira szeretem őt- tweetelte az amerikai énekesnő, és megosztott néhány képet az icipici szukáról.



Fotók: Twitter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek