Starity

Elérte a 100 milliós megtekintést Sia Chandelierje

2014. augusztus 09. 22:10   |   Szerző: ColorBird

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sia Furler nagy sikereket elérő klipje, a Chandelier már több mint 102 millió megtekintéssel rendelkezik, és ez természetesen nem csak az énekesnőnek számít jó hírnek, de a videóban szereplő kis tehetségnek is igazán meghozta a sikert.

hirdetés
Elérte a 100 milliós megtekintést Sia Chandelierje

A Dance Momból is ismerhető Madison Ziegler tehetségével híressé vált klip és dal hatalmas sikereket ért el az egész világon, főleg Amerikában, hisz Sia és a fiatal táncos duója szerepelt már az Ellen Show-ban és a Jimmy Kimmel Live-ban is.

Maddie-nek csak jót hozott ez a klipbeli szereplés, hiszen kapott külön részt a Jimmy Kimmel Live-ban, ahol Jimmynek, a műsorvezetőnek, és barátjának segített megtanulni a videó koreográfiáját, szerepelhetett a Kode magazin címlapján is, és világszerte interjúvolták meg az elmúlt időszakban.

A dal és a klip rejtett mondanivalóját, koreográfiáját, és egyediségét több mint 600 ezren értékelték pozitívan, ám 30 ezer embert nem igazán fogott meg, inkább negatív érzést keltett bennük.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek