Starity

Jennifer Aniston sosem feküdne kés alá

2014. augusztus 11. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jennifer Aniston elárulta, hogy ő természetesen szeretne megöregedni, ezért semmiféleképpen nem feküdszik kés alá.

hirdetés
Jennifer Aniston sosem feküdne kés alá

A 45 éves színésznő egy interjú során elmondta, hogy ő egyáltalán nem irigyli azokat, akiknek volt plasztikai műtétje, valamint párja, Justin Theroux is dühös lenne, ha kés alá feküdne.

„A nők általában próbálnak kortalanok maradni, és hogy ezt elérjék, sok mindent tesznek. Hálás vagyok, hogy tanulhatok az ő hibájukból, mert én sose fogom hagyni, hogy bármiféle plasztikai műtétet végrehajtsanak az arcomon. Rájuk nézek, és összetörik a szívem. Azt gondolom: 'Te jó ég, mennyivel idősebbnek nézel ki!' Próbálják megállítani az időt és csak azt látod rajtuk, hogy milyen bizonytalanok és hogy csak a koruk érdekli őket. A vőlegényem pisztolyt szorítana a fejemhez, ha bármit is akarnék csinálni az arcommal. Mindenki más. Nem ítélek el senkit, akinek volt plasztikai műtéte, de néha azt kívánom, hogy bárcsak meg tudnám győzni azokat az embereket, akiket ismerek és szeretek, hogy ne nyúljanak az arcukhoz” - nyilatkozta a színésznő.

A Jó Barátok sztárja azt is elárulta, hogy ő inkább az alakjára koncentrál, ezért szeretne pár kilót fogyni, de állítása szerint ez nem olyan egyszerű az ő korában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek