Starity

Simon Samaeng elhagyta a Dot SE-t

2014. augusztus 11. 11:11   |   Szerző: Baybee

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A svéd banda egy ideje nem készített új videókat, ám biztosítottak minket arról, hogy augusztusban visszatérnek. A helyzet azonban megváltozott...

hirdetés
Simon Samaeng elhagyta a Dot SE-t

A minap felkerült egy videó a YouTube-ra Fontos üzenet címmel, melyben Samuel Danielsson, Johan Hammenfors, valamint Adam Lundgren arról nyilatkoznak, hogy Simon Samaeng távozott a Dot SE-ből.

Őket is nagyon felkavarta a hír, hogy egy újabb tag távozik köreikből, 2012-ben ugyanis a csoport 5. tagja Michael hagyta ott az akkor még One2Five néven ismert bandát, ám Sam elmondása szerint ez nem fogja őket hátráltatni a további munkálatokban, sőt, lehet, hogy csillaguk fényesebben fog ragyogni.

„Ez az egyik legszomorúbb pillanat a banda történelmében. Simon elhagyta a csapatot, hogy Ázsiában próbáljon szerencsét, mint szólóénekes. Kívánjuk neki a legjobbakat, ő még a testvérünk, s halálunkig szeretni fogjuk. Találkozunk a csúcson, haver!” – jegyezték meg a videó alatt.

Egyébként Simon korábban kitett egy képet az Instagramra is, mely alá a következőt írta: „Sosem árultam el senkinek, milyen is vagyok valójában, de most itt az idő, hogy megmutassam. Legyetek felkészülve!”

Persze ekkor még egy rajongó sem sejtett semmit, de főképpen azt nem gondolták, hogy ő, aki a leginkább törődött bandájával, most végleg kilép. Mindenesetre mindenki sok sikert kívánt neki a jövőre nézve.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek