Starity

Sam Tsui feldolgozta Sia slágerét

2014. augusztus 13. 19:07   |   Szerző: AvrilSmile

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sam Tsui ezúttal Sia nagy sikerű dalát, a Chandeliert dolgozta fel, melyhez készített egy kisfilmet is, ami augusztus 9-én debütált.

hirdetés
Sam Tsui feldolgozta Sia slágerét

Sam Tsuira sok minden jellemző, de az egyik legfigyelemreméltóbb tulajdonsága a szorgalma. Az elmúlt két hónapban nem kevesebb mint három dala jelent meg: először a Wherever You Are, azt követte a Next Best Thing, majd egy hete a Wildfire, amelyhez az énekes a mai napon tölött fel egy újabb videót, ahol barátaival adja elő dalát akusztikus stílusban.

Feldolgozásaiban többnyire a legmagasabb sikerfaktort célozta meg: olyan dalokat válogatott listájára, mint a Jégvarázsból ismert Let It Go, a Bastille Pompei című slágere, Pharrell Happyje, Sam Smith Stay With Me-je vagy a Maroon 5 Mapse.

Sia legújabb száma három hónapja debütált, nemrégiben meghaladta a 100 milliós megtekintést is a legnagyobb videómegosztó portálon, így Sam választása méltán esett a nyár egyik legnagyobb slágerére.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek