Starity

Johnny Depp műkereskedő lesz

2014. augusztus 14. 17:05   |   Szerző: JohnnyDeppFanForever

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Johnny Depp főszereplésével forgatott Mortdecai című akció-vígjáték jövő februárban érkezik majd a mozikba, mely film előzetese a tegnapi napon meg is érkezett.

hirdetés
Johnny Depp műkereskedő lesz

2015 februárjában kerül az amerikai mozikba a sármos színész Mortdecai című akció-vígjátéka Kyril Bonfiglioli The Great Mortedecai Moustache Mystery című novellájának alapján. A film rendezője az inkább íróként ismert David Koepp, aki már korábban is dolgozott együtt Johnny Depp-pel a Titkos Ablakban. A filmben igencsak nagy sztárdömpingre számíthatunk, ugyanis feltűnik majd többek között Gwyneth Paltrow, Paul Bettany, Ewan McGregor, Olivia Munn és Jeff Goldblum is.

A történet szerint Charles Mortdecai műkereskedő egy értékes ellopott festmény nyomába ered, amely egy széfkódot tartalmaz, mellyel hozzáférhet egy titkos, náci, arannyal teli bankszámlához. A terv egyszerű, ám kivitelezése korántsem megy olyan könnyen, hiszen nemcsak ő akarja megkaparintani a kincset, ugyanis az oroszoknak, az MI5-nak és még jó néhány terroristának is fáj rá a foga.

A filmet előreláthatóan 2015. február 6-án mutatják majd be az Egyesült Államokban, ám a magyarországi debütálásának időpontja egyelőre ismeretlen.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek