Starity

Szeptemberben ismét hazánka látogat a Papa Roach

2014. augusztus 13. 17:05   |   Szerző: LadyAly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Még túl sem estünk az augusztusi Strand Fesztivál-beli fellépésükön, a Papa Roach szeptember 28-án ismét kis hazánkba látogat az In Flames turnéjának keretein belül.

hirdetés
Szeptemberben ismét hazánka látogat a Papa Roach

Alig egy napja jelentette be az In Flames a hivatalos Facebook oldalán keresztül, hogy a Wowenwar és a While She Sleeps zenekarok mellett a Papa Roach is csatlakozik európai turnéjukhoz.

A svéd zenekar legutóbbi, Siren Chars címre keresztelt albumát hivatott népszerűsíteni a turné során, melyről legutóbb a Rusted Nail című szerzeményhez készült videó debütált.

„Több mint elégedettek vagyunk a Rusted Naillel. Patric Ullaeus, aki a videóért felelős, már évek óta velünk dolgozik, és mindig a legjobb eredményre számíthatunk tőle. Ez a videó egy klasszikus performanszvideó, tökéletes alaphangot ad 2014-ben az In Flamesnek. Nyers, valódi, In Flames” – nyilatkozta nemrégiben a zenekar a BraveWords.com-nak.

Ha mindez nem volna elég jó hír a hardrock-rajongók számára, a kaliforniai Papa Roach együttes idén másodjára is ellátogat Magyarországra. Egy hét múlva Zamárdiban a Strand Fesztivál keretein belül teszik tiszteletüket, majd az In Flamesszel karöltve ismét ellátogatnak hozzánk: szeptember 28-án Budapesten adnak koncertet a Barba Negrában.

A zenekar jelenleg is legújabb stúdióalbumán dolgozik, és elképzelhető, hogy a koncertre látogatók ízelítőt is kapnak az új korong dalaiból a már jól megszokott régebbi slágerek mellett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek