Starity

Amiről lemaradhattál: hírek a magyar sztárvilágból

2014. augusztus 16. 12:12   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Gesztesi Károly még nem vágyik a nagypapaságra, Csézy férjhez ment, Istenes Bencének hanyagolnia kellett a Music FM-et, Tolvai Reni és Kállay-Saunders András Krétán süttették magukat, míg Palvin Barbi exével bulizott. Ha kíváncsi vagy, mi történik a hazai celebekkel, olvasd el az alábbi cikkünket!

hirdetés
Amiről lemaradhattál: hírek a magyar sztárvilágból

Férjhez ment Csézy

Az énekesnő augusztus 13-án állt az oltár elé, hogy feleségül menjen 18 évvel idősebb párjához, Lászlóhoz egy 400 főből álló vendégsereg jelenlétében. Csézy egyébként nem is tudta volna és nem is akarta titkolni, hogy mennyire fontos volt számára a nagy nap.

Remélem, Nektek is olyan szép napotok lesz, mint ami ma rám vár! – írta A Nagy Duett egykori versenyzője a Facebookra, a poszthoz pedig saját dalát, az Akarsz-e?-t csatolta, valamint több hazai lapnak is izgatottan mesélt esküvőjéről.

Az énekesnő és szerelme, László három éve alkotnak egy párt és már azt is elárulták korábban, hogy a Maldív-szigetekre mennek majd nászútra.

*

Lilu és Zola váltotta Istenes Bencét

Istenes Bencének, az RTL Klub és a Music FM műsorvezetőjének pár napig hanyagolnia kellett a reggeli Önindítót az X-Faktoros forgatások miatt. Éppen ezért Pordán Petra és István Dániel munkáját kedden Lilu, szerdán pedig Zola, a New Level Empire énekese és a VIVA TV egykori műsorvezetője segítette.

Simán megoldanánk Bence nélkül is, sőt…!” – nevetett István Dani, hiszen a hallgatók jól tudhatják, a három Önindítós szereti egymás vérét szívni.

*

Gesztesi Károly egyelőre nem vágyik unokákra

A TV2 színésze, Gesztesi Károly 25 éve gyerekekkel él és foglalkozik, hiszen bár nagyobb fiai felnőttek, kislánya mellett jelenleg is nevel egy óvodást, egykori párja kisfiát, akit sajátjaként szeret. Karcsi elárulta, imádja a gyerekeket, sőt, a közös hangot is megtalálja velük mindig, de most még unokát nem szeretne. Pedig lehet, hogy lassan eljön az ideje, ugyanis fia, Gesztesi Máté tavaly kéthónapnyi együttlét után jegyezte el barátnőjét, akivel a szintén Jóban Rosszbanos színész hosszú távra tervez.

Sosem titkoltam, hogy nagy tisztelője vagyok a női nemnek. Bármikor jöhet egy újabb szerelem, és ki tudja, talán egy újabb házasság is. Az is lehet, hogy egyszer csak váratlanul megnősülök? De a nagyapaság? Brrr! Erre inkább még nem gondolok – mondta a színész a BEST magazinnak.

*

Tolvai Reni és Kállay-Saunders András Krétán nyaraltak

A Megasztáros énekesek Krétán pihenték ki a fáradalmakat. Állításuk szerint, bár négy éve egy párt alkotnak, eddig még nem sikerült úgy összeegyeztetni naptárukat, hogy elmehessenek egy közös külföldi utazásra, így már nagyon várták, hogy felszálljanak a repülőgépre.

Quadoztunk, jet skiztünk, és még a wakeboardot is kipróbáltuk. Esténként pedig buliztunk a helyi szórakozóhelyeken, amit imádtunk. Nagyon jó volt végre kettesben lenni. Elhatároztuk, hogy a következő nyaralással nem várunk ilyen sokáig! – mesélte Reni a Borsnak, aki természetesen rajongóit sem hagyta fotók nélkül ezalatt a pár nap alatt.


Fotó: Instagram.com/tolvaireni

*

Palvin Barbi exével bulizott a Szigeten

Palvin Barbara imádja a hazai fesztiválokat, így a Szigetet sem hagyhatta ki, ahol ezúttal is barátaival múlatta idejét, de most egy régi-új ismerőst is lekaptak vele. Barbi az exével, Kristóffal beszélgetett, akivel egyébként másfél éve, hogy szakítottak, de azóta is jó barátságot ápolnak.

Csupán egy baráti társaságba tartozunk. Az, hogy mostanában sűrűbben látnak minket együtt, nem jelenti azt, hogy újra összejöttünk – nyilatkozta a Borsnak Barbi.


Fotó: Bors

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek