Starity

Műsorvezetőnek áll Tobias Sammet

2014. augusztus 14. 21:09   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tobias Sammet a zenélés mellett ezúttal a rádiós műsorvezetésben próbálja ki magát.

hirdetés
Műsorvezetőnek áll Tobias Sammet

Tobias Sammet neve már ismerősen csenghet a zenerajongók számára, hiszen csapata, az Edguy 1992-ben robbant be a köztudatba és azóta is töretlen sikernek örvend. Amellett, hogy az Edguy Németország egyik legnépszerűbb zenekara, és idén, immáron a tizedik albumukkal jelentkeztek Space Police: Defenders of the Crown címmel, Tobias másik formációjáról, az Avantasiáról sem feledkezett meg annak ellenére, hogy jelenleg az Edguy az első számára.

A német zenész a tegnapi napon jelentette be a Twitteren, hogy hamarosan egy számára teljesen új dologban is kipróbálja magát, amely nem más, mint a rádiózás: „Micsoda szép nap, hogy elkezdjem a saját rádiós műsoromat. MA ESTE, 9 órai kezdettel: A Tobias Sammet ROCKSHOW a RADIO BOB-nál!”

Tobias ezentúl szerda esténként várja hallgatóit, akik meghallgathatják a zenész kedvenc dalait és egyéb érdekességeknek is fültanúi lehetnek, melyet a Radio Bob állomás oldalán is visszahallgathatnak az érdeklődők.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek