Starity

David Zepeda még nem akar házasodni

2014. augusztus 15. 15:03   |   Szerző: Ancsu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A számos sorozatból ismert David Zepeda még nem tervezi az esküvőt kedvesével.

hirdetés
David Zepeda még nem akar házasodni

A sármos mexikói színész, David Zepeda és barátnője, Lina Radwan nemrég vásárolta meg első közös házát Mexikóvárosban, melynek hála a helyi sajtó máris a közelgő esküvőjükről kezdett pletykálni.

A híresztelésekkel ellentétben viszont David még nem szeretné elkötelezni magát: „Ezek mind hamis dolgok, semmi köze nincs az egésznek az igazsághoz. Nagyon jól megvagyunk, de nem tervezzük az esküvőt” – mondta a mexikói sajtónak.

Az idén 40. életévét betöltő színész-énekes több mint három éve él szerelmi kapcsolatban Lina Radwannal, de úgy érzi, még nincs itt az ideje az esküvőnek.

„Lina és én is jelenleg életünk annak a szakaszában vagyunk, amikor mind a ketten élvezzük a karrierünk által adott lehetőségeket. Én személy szerint sokat küzdöttem azért, hogy elérjem azt, ahol most tartok. Lina pedig a színészi karrierjének elején tart még. Sose hanyagoljuk el a másikat, minden szabad percet együtt töltünk” – fejezte be mondanivalóját David.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek