Starity

Paul Walker visszatér a képernyőkre

2014. augusztus 14. 16:04   |   Szerző: goldman

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Dr. Domeier, az expedíció vezetője, és tudományos munkatársa a Paullal való munkájáról mesélt az Entertainment Weekly riporterének.

hirdetés
Paul Walker visszatér a képernyőkre

Tavaly nyáron forgatták és mutatták be Paul Walker közreműködésével a Spawn of Jaws című dokumentumfilmet a Discovery Channelen, melyben egy vemhes nősténycápát követtek nyomon és figyelték meg mindennapjait. A hollywoodi sztár halála a tervezett második rész befejezese előtt törtent, így az expedíció tudományos vezetője, dr. Michael Domeier először be se akarta fejezni a munkát, de végül úgy döntött, mégis folytatja, mivel Paul is azt akarná, hogy ez a film elkészüljön.

Az Entertainment Weeklynek adott interjújában dr. Domeier elmesélte, hogy nem először dolgozott Paullal. Legelőször a National Geographicnak keszített 2010-es Shark Men című sorozatban találkoztak. Mivel a produkciós cég hozta a sztárt a forgatásra, a doktor először rossz szemmel nezte a dolgot, ráadásul Paul volt a szobatársa a hajón, és bevallása szerint először nagyon kemény volt vele. Nem volt Paul rajongója, nem kedvelte, és szerinte egy hollywoodi sztárnak semmi keresnivalója nem volt a forgatáson, pláne egy tudományos műsorban. Mindezek ellenére a hajón töltött pár nap után rájött, hogy tévesen ítélt meg őt, és jó baratok lettek Paullal. A sorozat befejezése után is tartották a kapcsolatot, ennek köszönhetően kísérhette el a sztár a doktort a tavalyi Spawn of Jaws első részének forgatására.

Paul három héttel azután hunyt el, hogy a Spawn of Jaws: The Birth forgatását elkezdték, és a végül mégis befejezett film premierje 2014. augusztus 13-án volt a Discovery Channelen.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek