Starity

Sleepy Hollow: Aunjanue Ellis lesz Abbie-ék édesanyja

2014. augusztus 14. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A mentalista sztárját szerződtették a sorozatba – Aunjanue Ellis fogja alakítani Jenny és Abbie édesanyját.

hirdetés
Sleepy Hollow: Aunjanue Ellis lesz Abbie-ék édesanyja

A Fox népszerű fantasysorozata, a Sleepy Hollow szeptemberben tér vissza a képernyőkre, s mint korábban megtudtuk, Abbie és Jenny Mills édesanyjával is találkozni fogunk a második évadban.

Az Entertainment Weekly tegnap megtudta, hogy Aunjanue Ellis, A mentalista és az E-ring sztárja fogja életre kelteni Lori Millst számos epizódon keresztül, továbbá neki köszönhetően betekintést nyerünk a családi dinamikába is. „Talán láthatjátok őt az első epizódban. Noha látjátok őt, mégsem látjátok teljesen” – magyarázta a show producere, utalva arra, hogy flashbackekről lesz szó.

Lori Mills 16 évvel ezelőtt feltehetően öngyilkosságot követett el, úgy hitték, őrült és veszélyes volt, mentális problémái miatt vették el tőle a lányait, akik nevelőszülőkhöz és intézményekbe kerültek. Rövidesen azonban Abbie és Jenny rájönnek az igazságra, amikor új információ birtokába jutnak a második évad közepén.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek