Starity

Még nem házasodik Kondákor Zsófi és Kembe Sorel

2014. augusztus 14. 16:04   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár a Jóban Rosszban sztárjainak már közös gyermeke is van, a házasságot még egyáltalán nem tervezik.

hirdetés
Még nem házasodik Kondákor Zsófi és Kembe Sorel

A Jóban Rosszban Verája és Józsija már egy ideje együtt él, sőt, közös gyermekük is van már, aki a Katja nevet kapta, azonban a sztárpár még nem gondolkodott az esküvőn.

A kórházsorozat tegnapi részében a nézők Verát és Lux Endrét láthatták összeházasodni, így a Bors megkérdezte, hogy valódi magánéletük ilyen téren hogy alakul. Az biztos, hogy nem lenne a színésznő ellenére, ha Sorel megkérné a kezét.

Nem tervezgetjük az esküvőnket, de ha Sorel megkérné a kezem, minden habozás nélkül igent mondanék neki. Egy szűk körű tengerparti szertartásnak ugyanúgy örülnék, mint egy kétszáz fős hatalmas vidéki lagzinak. Magunkat ismerve valószínűleg elég hirtelen, hosszas tervezgetés nélkül kerül majd sor a házasságra, ha épp úgy érezzük – árulta el Zsófi.

Vera továbbá annyit elárult a Jóban Rosszbanról, hogy bár Lux Endre már meghalt, bőven vár még a doktornőre megpróbáltatás, na meg Kalem doktor sorsa sem megy majd olyan könnyen.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek