Starity

Tom Hiddleston bocsánatot kért rajongójától

2014. augusztus 14. 16:04   |   Szerző: baisée

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A brit színész, Tom Hiddleston egy moziban eltöltött idő után udvariatlanul lerázta rajongóját, ám később már bocsánatot is kért tőle.

hirdetés
Tom Hiddleston bocsánatot kért rajongójától

Tom Hiddleston mindig is nagy szívéről, udvariasságáról és jó színészi tehetségéről volt híres. Mi sem bizonyítja jobban, hogy a minap egy udvariatlan cselekedete után, rajongóját ismét leszólítva kért tőle bocsánatot, majd hosszasan elbeszélgetett vele.

Néhány szerencsés rajongónak megadathatott, hogy a mindenki által kedvelt Loki mellett nézhette meg a Galaxis őrzőit egy brit moziban. A film vége után egy rajongó oda is merészkedett hozzá, hogy elmondhassa neki, mennyire is nagyszerű ember – mire a színész lerázta őt.

Miután – a Marvel filmeknél szokásos – legeslegvégén lévő kis főbb rész is lecsengett, és mindenki elhagyta a termet, a rajongó látta, hogy kedvence ott várt rá. Tom a fanatikusának bocsánatáért esedezett, és mondta, hogy nem akarta megbántani, vagy rossz benyomást tenni, mindössze inkognitóban szeretett volna maradni. Ezek után még bő tíz percig is elbeszélgetett velük.

Az ismeretlen rajongó ezek után Facebookon írta le élményeit, és azt, hogy élete legjobb napjában volt része, sőt, még a film is nagyon tetszett neki.

Fotó: Facebook

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek