Starity

Klippremier: Metro Station — Love & War

2014. augusztus 14. 19:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alig két nappal ezelőtt debütált a kaliforniai pop-rock csapat legújabb kisfilmje, melyet a Love & War című szerzeményhez forgattak a srácok.

hirdetés
Klippremier: Metro Station — Love & War

A kaliforniai pop-rock csapat háza táján 2009 óta nagy volt a csend, ám a srácok nemrégiben bejelentették, hogy a zenekar ismét összeáll, ám egyelőre nem tudni, hogy Mason Musso és Trace Cyrus mellett a többiek is visszatérnek-e a formációba.

„Miután négy évig távol voltunk a rajongóinktól, úgy gondolom, ez nem fordulhat elő még egyszer. Nagyon izgatott vagyok, amiért ismét fantasztikus muzsikát csinálunk Masonnel, mint a Metro Stationnel. Mi alapítottuk ezt a bandát, és csak mi érezzük igazán, mikor végeztünk azzal, amit elkezdtünk” – nyilatkozta nemrégiben Trace a Billboard magazinnak.

A srácok nemrégiben a Love & War című szerzeményhez készítettek kisfilmet, melyet két nappal ezelőtt tettek közzé YouTube-csatornájukon keresztül, valamint azt is bejelentették, hogy a hosszú hallgatás után ismét turnéra indulnak az Egyesült Államokban a The Ready Set, a The Downtown Fiction és az Against The Current zenekarok társaságában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek