Starity

Kanye Westből úriember lesz?

2010. szeptember 05. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kanye West, akit talán a legnagyobb arcú rapperként ismert meg a világ, most úgy döntött, igazi úriemberré fog átvedleni.

hirdetés
Kanye Westből úriember lesz?

Eddig mindenki úgy tekintett a botrányhősre, mint a jelenlegi hip-hop-mezőny legbunkóbb tagja. Úgy látszik, ezt a címet Kanye nem akarja tovább képviselni, és eldöntötte: mostantól leáll a negatív viselkedéssel. Nincs több köztéren való káromkodás, nincsenek kemény beszólások.

„Ez a Rosewood mentalitás. Az előzékenység, a jó viselkedés, hogy kihúzod a széket a hölgynek, akivel vagy, kinyitod előtte az ajtót… Ez foglalkoztat” – mesélte Kanye új életszemléletének részleteit az amerikai Power rádióban.

A rapper szerint ez a pozitív gondolkodás a zenéjére is  jelentősen kihat. Azt mondja, jobb dalokat ír, mint  valaha: „Furcsa, mert tényleg jó passzban vagyok, nagyszerű az életem, és mindig azt mondják a hiphopperek, hogy ahhoz, hogy jó zenét írj, sötéten kell látnod a dolgokat. Én meg úgy érzem, hogy jobban rappelek, mint valaha. Írom a számokat és fel sem tűnik, mennyire pozitívak. Olyan jól hangzanak, mint az átlagos negatív dalok.”

Nos, hogy mennyivel lesznek az új dalok jobbak, mint az eddigiek, azt nemsokára mi is megtudhatjuk, ugyanis közeleg a „vidám péntek”. Ez a fogalom pedig nem takar mást, mint hogy Kanye karácsonyig minden pénteken jelentkezik egy-egy új dallal. A hírt a rapper jelentette be a Twitteren a rajongóknak, és azt írja, a számok lehetnek akár saját szerzemények is, de ne lepődjünk meg, ha megjelenik egy új Jay-Z-dal.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek