Starity

Itt a Rudderless előzetese

2014. augusztus 15. 21:09   |   Szerző: Kyrus99

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Selena Gomez, Billy Crudup, és William H. Macy drámáját a közönségnek még nem volt szerencséje látni, de a kritikusok szerint nagy sikere lesz a nézők körében.

hirdetés
Itt a Rudderless előzetese

Néhány korábbi cikkben már olvashattatok a filmről, ám az előzetest még csak a mai napon osztották meg a nagyérdeművel. A Rudderless a 2014-es Sundance filmfesztiválon debütált, ám akkor még csak a kritikusok foglaltak helyet a vászon előtt, valamint pár szerencsés Selenator is bejuthatott a vetítésre. Az amerikai közönség szeptember elején láthatja a filmet először a mozikban.

A film nagyívben egy gyászoló édesapáról szól, aki nemrég elveszített fia szobájában talál demo-lemezeket, hangfelvételeket, amik fia rejtett zenei tehetségéről árulkodnak. A szomorú édesapa egy bandát alapít, melynek tagjai a fia által szerzett dalokat népszerűsítik kávézókban, éttermekben.

A zenés drámában Selena Gomez az elhunyt fiú barátnőjét alakítja, aki egyben az emlékegyüttes tagja is lesz, Billy Crudup a gyászoló édesapa bőrébe bújik, William H. Macyt pedig egy étteremtulajdonos alakításában láthatjuk viszont.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek