Starity

A HIM újra kiadja első 4 albumát

2014. augusztus 16. 15:03   |   Szerző: Fannycska999

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A HIM frontembere, Ville Valo a német Musig Pub TV-nek adott interjút, melyben a zenekar jövőjéről is szót ejtett.

hirdetés
A HIM újra kiadja első 4 albumát

A HIM tavaly adta ki nyolcadik nagylemezét, a Tears On Tape-et, ezt követően pedig turnéra indultak, melynek során hazánkba is ellátogattak a múlt hónapban. A zenekar nemrég a finn Jurassic Rock fesztiválon lépett fel, ahol inerjú is készült a frontemberrel, Ville Valóval, aki elárulta, a következő album legkésőbb 2016 decemberében megjelenik.

Most azonban úgy tűnik, nem is kell olyan sokat várni az új HIM-dalokra: Ville nemrég a német Musig Pub TV riporterével is beszélgetett, aki arról faggatta az énekest, nem tervezik-e, hogy újra kiadják 666 Ways To Love: Prologue című EP-jüket, mely 1996-ban, kizárólag Finnországban jelent meg.

Ville elmondása szerint erre nem gondoltak, de idén Halloweenkor újra kiadják első négy albumukat (Greatest Love Songs Vol. 666, Razorblade Romance, Deep Shadows And Brilliant Highlights, Love Metal). Megtudhattuk még azt is, hogy az albumok bakelitlemezként és CD-ként jelennek majd meg, és új, soha nem hallott dalok is találhatók lesznek majd rajtuk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek