Starity

A hét legnépszerűbb celebfotói

2014. augusztus 15. 21:09   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Világsztároktól hemzseg Budapest, akik egytől-egyig el vannak ájulva fővárosunk szépségétől, míg aki nincs itt, családjával, barátaival tölti idejét! Csekkold, mi történt a celebvilágban fotókon keresztül!

hirdetés
A hét legnépszerűbb celebfotói

Budapesten lazított az A Day To Remember

A Jeremy McKinnon-vezette floridai csapat a hét elején érkezett New Yorkból Budapestre, hogy a Sziget Fesztivál második napján szórakoztassa a hazai rajongókat. A srácok fővárosunkban töltötték az elmúlt napokat, melyről számtalan képet töltöttek fel közösségi oldalaikon keresztül, ám hamarosan továbbállnak és Belgium felé veszik az irányt, ugyanis ma este Hasseltben, a Pukkelpop Fesztivál keretein belül állnak színpadra.

További képek megtekinthetőek a fotóra kattintva!

*

Macklemore is élvezi fővárosunkat

A Sziget Fesztivál egyik főszenzációja a népszerű és letöltéskirály Macklemore volt, akit sokan a világ egyik legjobb arcának tartanak. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mintsem az, hogy Macklemore nemes egyszerűséggel vonattal érkezett Budapestre és lazán elbeszélgetett a vele egy fülkében ülővel, majd a Nyugatiban lőtt egy képet, és megköszönte, hogy tegnap 40 ezer ember előtt léphetett fel.


Fotó: Instagram/Macklemore

Skrillex is a fellépők között volt

A fesztivál népszerű a sztárok között is, hiszen megannyi előadó teszi a tiszteletét évről évre a Szigeten. Idén is visszatért Skrillex, aki az egyik főszenzációhoz tartozott piciny országunkban. „Együtt énekeltük a We Are The Worldöt a Szigeten” – írta.


Fotó: Instagram/Skrillex

*

CeeLo Green már Magyarországon van

Európában turnézik a Forget You népszerű énekese, CeeLo Green, így természetesen a Szigetet őt sem hagyta ki. Országunkról basszusgitárosa, Ashley Dzerigian posztolt, aki egyébként Adam Lambertnek is játszik: „Soha nem gondoltam, hogy Budapest ennyire gyönyörű” – ámélkodott az esti fényekben úszó városban.


Fotó: Instagram/CeeLo Green

*

Adam Lambert keresztfiával lógott

Pár napja tért vissza a Queennel való turnézáshoz Adam Lambert, azonban szabadidejét nem volt rest kihasználni, és a barátaival, családjával foglalkozott egy picit az Angyalok Városában. Lambert két aranyos fotót posztolt keresztfiával, Riff Cherryvel. A képen feltűnik a keresztanya, Alisan Porter is.



Fotók: Instagram/Adam Lambert

*

Kim Kardashiant megbámulták

A friss feleség és édesanya éppen New York-i lakását hagyta el, a paparazzi képeken könnyen kivehető, hogy a biztonsági őr tekintete elkalandozott. Kardashian lazán vette az esetet, és kiposztolta a fotót az Instagramra, egy szemes emojival. Hogy mit szól ehhez az őr? Egészen biztosan nincs Instája, hiszen, ha lenne, nem lenne hiánya Kim fenekéből!


Fotó: Instagram/Kim Kardashian

*

Taylor Swift Lorde-dal főzött

Taylor Swift és Lorde világra szóló barátságot ápolnak, így rengeteg időt tölt együtt a két énekesnő. Legutóbb a Fine Foodban vettek közösen főzőleckét Jeanie-től, amit az Instagramon köszönt meg Swift.


Fotó: Instagram/Taylor Swift

*

Reese Witherspoonnak új barátja akadt

A kutyabarát színésznő most egy új barátot szerzett egy golden retriever személyében. Reese erről a pillanatról osztott meg egy aranyos fotót a követőivel s rajongóival.


Fotó: Instagram/Reese Whiterspoon

*

Avicii élvezi az életét

A népszerű DJ kiélvezi sztárságának minden pillanatát, és nem is tudjuk érte hibáztatni! Most Németországban várta őt hatalmas tömeg, amiről meglehetősen jól elkapott fotót osztott meg a lemezlovas.


Fotó: Instagram/Avicii

*

Katy Perry ismételten múzeumban járt

Az énekesnő él-hal a művészetért, és ezúttal az „eredeti amerikai gótokat” leste meg, hogy a szavaival éljünk. Perry még mindig zöldes hajjal parádézik, amit most egy sapka alá rejtett, ami a rajongók elől is elbújtatta.


Fotó: Instagram/Katy Perry

*

Emma Roberts a Levi's új arca

A színésznő az Instagramra posztolt egy képet, ami a Levi's farmermárka legújabb kampányának lesz részese. El kell ismernünk, hogy Emma tökéletes választás volt a Levi's világához!


Fotó: Instagram/Emma Roberts

*

Miley Cyrus bajszot gyantáztat

Cyrus mindig is ismert volt arról, hogy nem rejti véka alá: ő sem tökéletes. Korábban tinilányok millióit nyugtatta meg, hogy a fotósorozaton a lába nem ilyen vékony, hanem a Photoshopnak köszönheti, és senki ne éljen illúzióban! Most éppen másik titkát fedte fel: bajszot kell gyantáztatnia, bizony neki is, mint sok más nőnek a világon!


Fotó: Instagram/Miley Cyrus

*

Rihanna keresztlányával fotózkodott

Sikeres arénaturnén van túl Eminemmel Rihanna, aki a backstage-ben főként barátaival és családjával találkozik. A show egyik állomásán keresztlánya is részt vett, amiről Riri nem volt rest fotót megosztani:


Fotó: Twitter/Rihanna

*

Bomba formában van Demi Lovato

Izgatottan posztolt képet a Really Don't Care énekesnője a TCA vörös szőnyegéről. A fehér ruhában mindenki megcsodálhatja alakját – Demi igazán jó formában van!


Fotó: Instagram/Demi Lovato

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek