Starity

Demi Lovato: „Wilmer csodálatos ember!”

2014. augusztus 16. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Melyik hírességet ölné meg az énekes-színésznő, miért szakadt meg a kapcsolata Selena Gomezzel, és miként vélekedik párjáról, Wilmer Valderramáról? Andy Cohen műsorában választ adott mindenre.

hirdetés
Demi Lovato: „Wilmer csodálatos ember!”

A Really Don't Care énekesnője csütörtök este a Watch What Happens Live műsorban járt a Sin City: A Dame to Kill For sztárjával, Jessica Albával karöltve, ahol a műsorvezető, Andy Cohen a Plead the Fifth nevezetű játékot játszotta a 21 éves énekesnővel, külön emlékeztetve Demit, hogy csupán egyetlen kérdést passzolhat el.

Cohen kezdésként felsorolt három nevet: Joe Jonast, Justin Biebert és Simon Cowellt, majd Lovatónak el kellett döntenie, hogy melyikükkel házasodna, melyikükkel szeretkezne és kit ölne meg.

„Biebert és Simont megölném. A francba, és Joe-t is!” – felelte nevetve Lovato, majd így folytatta: „Nem, Joe és én jó barátok vagyunk, szóval őt nem ölném meg. Őt megtartanám.” Ezután a mellette üldögélő Jessica Alba rákérdezett, hogy na, és melyikükkel feküdne le, mire az énekesnő rávágta, hogy egyikőjükkel sem.

A következő kérdés már egy picivel nehezebb volt: „A saját viselkedésedet nem számítva, mi a legbotrányosabb dolog, amit valaha láttál egy Disney-csillagtól? Nevet nem kell mondanod” – tette fel a kérdést Cohen, amire Miss Lovato elhasználva a passzolás lehetőségét azt felelte: „Erről nem mondok semmit.”

Nos, talán jobb lett volna megtartani azt a mentőövet, mert a játék következő és egyben utolsó kérdése nem más volt, minthogy miért törölte egykori barátnőjét, Selena Gomezt Twitter-követőinek listájáról, amire szűkszavúan csak annyit válaszolt: „Azt hiszem, ez egy olyan dolog, amikor, tudod... az emberek változnak, és egy idő után eltávolodnak egymástól.”

A riport során még egy dologgal zavarba hozták az X-Faktor egykori mentorát, amikor arról kérdezték, hogy Wilmer Valderrama lesz-e az, akihez férjhez megy. Lovato az elején próbált úgy tenni, mintha nem tudná, kiről van szó, majd engedve a műsorvezető erősködésének, kicsikart magából egy választ. „Nagyon csodálatos kapcsolatom van Wilmerrel. Sosem beszélek a szerelmi életemről és hasonlókról, mert amikor legutóbb megtettem, minden a nyilvánosság előtt zajlott le, ugye, tudod, mire gondolok? Legyen annyi elég, hogy Wilmer egy csodálatos férfi, és ő a legjobb barátom az egész világon.”

Ezután viszont már az interjú mókás része következett. Arra a kérdésre, hogy melyik hírességre a legféltékenyebbek, Jessica és Demi is azt felelte, hogy Beyoncé, mert istennőnek tartják, valamint kiderült, hogy a zuhany alatt Alba jelenleg a Drunk In Love című dalt szokta dúdolászni, Demi örök kedvence pedig a remek akusztika miatt a nemzeti himnusz. Zárásként a két szépség egy táncos feladatban is részt vett.

Demi jelenleg turnéja reklámozása miatt tartózkodik New Yorkban, ám a hivatalos teendők mellett nem feledkezik meg imádott rajongóiról sem, és annyi időt szán rájuk, amennyit csak tud.

Érdekesség, hogy egyik este teljesítette a szálloda előtt várakozó egyik rajongó jegesvödör-kihívását, ami miatt öt vödör jéghideg víz landolt a fején, majd ahogy ennek lennie kell, megnevezett öt személyt, akikre ugyanez a feladat vár: Christina Perrit, John Taylort, Wilmer Valderramát, a kishúgát, Madisont és a menedzserét, Philt.

Eme kampány célja, hogy minél többen megismerjék az ALS idegrendszeri betegséget és támogassák a gyógyításért felelős kutatásokat. Az amerikai jegesvödör-őrület 2014. július 29-én indult, amit eredetileg Pete Frates, a Boston College volt baseballjátékosa talált ki, és már több mint 500 millió forint gyűlt össze általa.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek