Starity

Marc Anthony kolumbiai árvákat támogat

2014. augusztus 16. 11:11   |   Szerző: nagyalbi

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A sztár alapítványa elindította második projektjét: egy újabb árvaház felépítését. A helyszín ezúttal Barranquilla, Kolumbia.

hirdetés
Marc Anthony kolumbiai árvákat támogat

A Maestro Cares Alapítvány Marc Anthony énekes és barátja, Henry Cardenas producer „közös gyermeke”, amelyet 2012-ben alapítottak. Céljuk az elmaradott latin térségben élő szegény gyerekek életkörülményeinek javítása. Első nagy sikerük a dominikai La Romana településen egy száz fős árvaház, a Niños de Cristo létrehozása volt, amit ünnepélyes keretek között át is adtak 2014. április 2-án.

Anthony azonban nem üldögél a babérjain, ha lehet, még nagyobb lendülettel folytatja a munkát. A cél most újabb kétszáz hajléktalan gyermek elhelyezése egy másik elmaradott térségben, Kolumbiában. Idén tavasszal már alá is írt egy szerződést Barranquilla város polgármesterével, Elsa Noguera asszonnyal, valamint két másik támogató, a Tecnoglass és a Pacific Rubiales vezetőivel.

Az épületek egy 1,2 hektáros területen fognak elhelyezkedni, nagyjából azonos elrendezésben, mint az előző árvaháznál. A tervek szerint 100 fiú és 100 lány élhet és tanulhat majd itt jobb életkörülmények között. Az építkezést 2014. augusztus 14-én egy kisebb ünnepség keretében indították el. Az eseményen beszédet mondtak a projekt megálmodói és fő támogatói, majd lapátot ragadtak, hogy jelképesen megmozgassák az első földkupacot.


Marc Anthony rendkívül feldobottnak tűnt, az ünnepség közben többször dalra is fakadt. A riportereknek azt is elárulta, hogy tervei szerint az elkövetkezendő két évben az alapítvány szeretné újabb árvaházak építését elkezdeni Peruban és Mexikóban.

A ceremónián szintén részt vett Victor Tamayo segédpüspök, a riporterek elmondása szerint elcsukló hangon köszönte meg a művésznek a szegény gyerekek iránti elkötelezettségét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek