Starity

Ariana Grande sötét múltjáról beszélt

2014. augusztus 16. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ariana Grande egy interjú során vallotta be, hogy egyáltalán nem olyan ártatlan, mint ahogy azt az emberek hiszik.

hirdetés
Ariana Grande sötét múltjáról beszélt

Ariana Grande mégsem olyan ártatlan – legalábbis saját véleménye szerint. A Problem énekesnője a Billboard magazinnak adott interjújában mondta el, hogy mit gondol saját magáról, valamint a – saját elmondása szerint – sötét múltjáról is megosztott néhány információt. Bár Ariana szinte a nyilvánosság szeme előtt nőtt fel a Victorious, valamint a Sam & Cat sorozatoknak köszönhetően, elmondta, hogy az emberek nem ismerik őt olyan jól, mint gondolják.

„Szerintem az emberek egy kicsi, aranyos dologként tekintenek rám, de szó szerint a legszarkasztikusabb személy vagyok, akit valaha láttál” – mondta az énekesnő. Kijelentését azzal magyarázta, hogy egy igazán különc kislány volt, mivel mindig is lenyűgözte a vér és más ijesztő dolgok látványa.

„Mindig ki akartam festeni az arcom, hogy olyan legyen, mint egy csontváz koponyája, vagy viselni egy Freddy Krueger-álarcot, és vittem volna magammal egy hokiütőt is. Olyan voltam, mint egy mini Helena Bonham Carter. Az ötödik születésnapomon a Cápa volt a buli témája és az összes barátom sírva ment el. Még mindig ilyen vagyok, de amikor kisebb voltam, sokkal jobban ragaszkodtam ehhez. Volt egy időszak, amikor három, vagy négy éves lehettem, és az anyám azt gondolta, hogy lehet, hogy felnőtt koromban egy tömeggyilkos leszek.”

Kiderült, hogy a 21 éves énekesnőnek régebben volt egy emo korszaka is, azonban állítása szerint mostanra ő az egyik legkeményebben dolgozó ember Hollywoodban.

Ariana Grande a Billboard Magazin címlapján | Fotó: Austin Hargrave

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek