Starity

Blake Lively készen áll a gyermekvállalásra

2014. augusztus 16. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Blake Lively már készen áll a gyermekvállalásra férjével, Ryan Reynoldsal, a színésznő a minap elárulta, hogy rengeteg gyereket szeretne.

hirdetés
Blake Lively készen áll a gyermekvállalásra

Blake Lively és férje, Ryan Reynolds 2012 szeptemberében mondták ki a boldogító igent egy titkos szertartás keretein belül, most pedig a színésznő bevallotta, hogy készen állnak a gyermekvállalásra. A Gossip Girl sztárja ezt nyilatkozta a Marie Claire-nek: „El kell kezdenem. Ha ki tudnék köpni egy halom gyereket, megtenném.”

Blake nagyon szereti a gyerekeket, és erős kötelék fűzi őt az unokahúgához és unokaöccséhez is. „Anya, apa és a testvéreim hatalmas inspiráció számomra, de nem csak ők, hanem a gyerekek is a családban, hogy milyen tisztán látják a világot és szeretem azt az izgatottságot, ami bennük van” – mondta, majd Ryannel való kapcsolatával folytatta: „Semmilyen fontos döntést nem hozok meg nélküle. A legjobb, mikor kikapcsoljuk a telefont és csak együtt lógunk. Ő a legjobb barátom. Mit csinálsz a legjobb barátod nélkül? Semmit.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek