Starity

Vámpírnaplók: számíthatunk 7. évadra?

2014. augusztus 16. 20:08   |   Szerző: Dearie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az E! Online értesülései szerint különböző lehetőségek vetődtek fel a sorozat folytatását illetően. Lássuk, melyek azok!

hirdetés
Vámpírnaplók: számíthatunk 7. évadra?
Fotó: The CW

Mint tudjuk, a The Vampire Diaries három főszereplője, Nina Dobrev, Ian Somerhalder és Paul Wesley 2009-ben hat évadra írt alá szerződést. Ezzel idáig senki nem foglalkozott komolyabban, ámde most elérkeztünk a hatodik évadhoz, és az utóbbi időben egyre több pletyka kapott szárnyra a szereplők álláspontjáról a folytatást illetően.

Az év elején hatalmas tumblr-botrány robbant ki, mikor néhányan állították, hogy Paul Wesley otthagyja a sorozatot a hatodik szezon után, valamint nemrégiben a Nylon-fotózást követően Nina Dobrev is interjút adott a magazinnak, melyben ezt nyilatkozta:

„Mindig próbálok a jelennek élni, de néha gondolnunk kell a jövőre is, igaz? Mikor aláírtam a szerződést, 20 éves voltam, és tudtam, hogy 26 éves leszek, mikor kiszállok. Nem attól félek, hogy öregszem... imádom a sorozatot, de nem akarom, hogy csupán ez határozzon meg” - csiripelte a bájos színésznő.

A jóból természetesen Ian Somerhalder sem maradt ki, aki többször nyilatkozta már közönségtalálkozókon, hogy a hatodik évadot gondolja az utolsónak.

Az E! Online értesülései szerint (amelynek több mint valószínűleg hihetünk megbízhatósága miatt) folynak a tárgyalások a három főszereplő és a stúdió között, és hármójuk közül ketten már aláírták a hosszabbítást, ám arra nem derült fény, hogy ki az az egy, aki még nem tette ezt meg: Nina, Ian vagy Paul?

A sorozat az amerikai CW csatorna legnagyobb nézettségét produkáló sorozata, részenként általában körülbelül két millió nézőt vonz a tévé elé, nem is beszélve a rengeteg online nézőről, valamint toronymagasan tartja a CW-nél a legjobban kezdő sorozat statisztikáját is a maga 5,7 millió nézőjével.

Előfordulhat azonban, hogy a harmadik főszereplő nem írja alá a papírokat, amire a következő elmélet látott napvilágot, mely állítólag a készítőktől hangzott el: ha mindhárman aláírják a folytatást, nem beszélünk problémáról, ám de ha csak az egyikük nem teszi meg, akkor a másik kettővel sem fogják folytatni. Valószínűleg kísérletet tesznek arra, hogy a három főszereplő nélkül folytassák az eddig háttérbe szorult, közkedvelt karakterekkel, köztük Caroline-nal, Bonnie-val, Jeremyvel, Enzóval és Alarickal.

A válaszokat valószínűleg egyelőre csakis a CW és a szóban forgó színészek tudják, ám azt tudhatjuk, hogy Paul Wesley már biztosan aláírta a szerződést. Egy szerencsés rajongónak volt szerencséje elcsípni őt a múlt heti forgatáson, és helyeslő választ kapott tőle. Arról, hogy Nina és Ian továbbra is vállalják-e a közös munkát, egyelőre nincs információ.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek