Starity

Cara Delevingne lesz az új Bond-lány?

2014. augusztus 17. 16:04   |   Szerző: Amber Angel

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 22 éves szupermodell esélyes, hogy szerepelni fog a legújabb Bond-filmben, ami valószínűleg 2015 után kerül a mozikba.

hirdetés
Cara Delevingne lesz az új Bond-lány?

Cara Delevingne már meghódította a divatvilágot és a kifutókat, rengeteg reklámkampányt tudhat maga mögött, az elmúlt hónapokban pedig a színészetbe is belekóstolt. A szupermodell számos produkcióban kapott szerepet, köztük a legújabb Pán Péter-filmben is, melyben Hugh Jackman és Amanda Seyfried oldalán látható.

Az utóbbi időkben azt híresztelték, hogy Cara a legújabb Bond-filmben is szerepelni fog, a minap egy forrás pedig meg is erősítette a pletykákat a Mirror magazinnak. Állítása szerint a rendezők gondolkoznak rajta, hogy szerződtetik a 22 éves modellt, valamint azt is elárulta, hogy a legújabb Bond-film valószínűleg 2015 után kerül a mozikba.

A modellkedés nem szokatlan kezdet egy színésznőnek, ugyanis például Lauren Bacall, Lily Cole és Rosie Huntington-Whiteley is modellként kezdték pályafutásukat, mielőtt betörtek a filmiparba.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek