Starity

Vastag Csaba az X-Faktorban

2010. szeptember 05. 17:05   |   Szerző: Rap4ever8

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Vastag Csaba öccsével együtt jelentkezett az X-Faktorba, de külön produkcióval. A válogatáson mindketten túljutottak.

hirdetés
Vastag Csaba az X-Faktorban

Vastag Csaba, a Popdaráló egykori vokalistája is indult az X-Faktor tehetségkutató versenyen. A válogatásra öccsével együtt jelentkezett, azonban mindketten külön produkcióval indultak. Csaba egy pörgős Robbie Williams-számot adott elő, a Let Me Entertain You-t. Előadásának csúcspontja volt, amikor arcon csókolta Keresztes Ildikó művésznőt.

Öccse szöges ellentétben állt vele. Ő egy lassú számmal lopta be magát a zsűri és a közönség szívébe. A mentorok egyhangú döntése alapján mindketten továbbjutottak, de egy kis kritikát így is kaptak. A zsűri szerint az igazság a két testvér előadása között van; a pörgés és a kellemesen lágy előadás között. Csabának pedig a színházi kliséket kell elhagynia, hogy profi válhasson belőle.

Csaba és öccse között jó testvéri viszony van. A válogatáson mindketten túljutottak. Reméljük, a verseny nem szül majd rivalizálást és ellenségeskedést a két testvér között.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek