Starity

Klippremier: Gerard Way - No Shows

2014. augusztus 20. 10:10   |   Szerző: Kazuo

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hamarosan már a rajongók is megvásárolhatják kedvenc énekesük, Gerard Way legelső lemezét, a Hesitant Alien-t. Most némi betekintést nyerhettünk az érkező album világába egy klip formájában.

hirdetés
Klippremier: Gerard Way - No Shows

Már régóta nem titok, hogy az egykori alternatív rockegyüttes, a My Chemical Romance exfrontembere, Gerard Way hamarosan egy szólóalbummal fogja megörvendeztetni a rajongókat. A szeptember 29-én érkező Hesitant Alien címre keresztelt album borítóját nemrégiben mutatta meg a nyilánosságnak Gee. A lemezről már júniusban kaphattunk némi ízelítőt, amikoris az énekes feltöltötte az egyik dalt, nevezetesen az Action Catet a hivatalos YouTube-fiókjára.

Most azonban ennél többet adott nekünk, ugyanis a tegnapi nap folyamán jelent meg az első, szóló videoklipje, mely a No Shows címet kapta. A fülbemászó, könnyed dallamú szám majd csakugyan felcsendül az érkező korongon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek