Starity

Dalpremier: Megan Nicole - Electrifield

2014. augusztus 20. 16:04   |   Szerző: AvrilSmile

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Augusztus 19-én debütált az énekesnő legújabb száma, ami az Electrifield címet kapta.

hirdetés
Dalpremier: Megan Nicole - Electrifield
Fotó: Facebook/Megan Nicole

Megan Nicole az ötödik saját számával jelentkezett a minap. Első sikere, a B-e-a-utiful két éve jelent meg, rá egy évvel a Summer Forever, majd idén a Never Wanna Let You Go, és szorosan utána a Never Have I Ever, amihez a klip csak egy hónapja készül el, és indult útjára a videomegosztón.

A megjelenést követően több dologba is belevágott a fiatal tehetség: feldolgozta a Maaron 5 Mapsét, és elvállalta a Kipling táskáinak reklámozását is, amihez saját videót csinált az akkor vadonatúj számának aláfestésével.

Bár még csak a Never Have I Ever videójának készítését követtük nyomon, Megan máris jelt adott új dala érkezéséről. Augusztus 12-én osztott meg egy képet Instagram-profilján, amelyhez megjegyzésként hozzáfűzte, a képen látható dal 19-én már elérhető lesz a rajongók számára.

A vadonatúj dal az Electrifield címet kapta, így tökéletesen passzol hozzá az Instgramon láthat fotó, amin Miss Nicole kissé futurisztikusan fest. Az Electrifield hangzása valamiért merőben eltér az énekesnő eddigi szerzeményeitől, ellenben azokhoz hasonlóan letölthető az iTunesról és már a YouTube-ra is felkerült a hozzá készült hivatalos dalszöveges videó.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek