Starity

Klippremier: Jason Chen - Drops Of Heaven

2014. augusztus 20. 14:02   |   Szerző: AvrilSmile

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jason sok-sok feldolgozás után végre saját dalra szánta el magát, amihez klip is készült.

hirdetés
Klippremier: Jason Chen - Drops Of Heaven

Jason Chen, aki YouTube-on MusicNeverSleep néven is ismert, a minap osztotta meg nézőivel a legújabb számát. A fiatal énekes hat évvel ezelőtt, kizárólag feldolgozásokkal kezdte karrierjét, amiket szinte fájdalmas rendszerességgel és gyakorisággal töltött fel a videomegosztóra.

Ezzel a szokással máig sem hagyott fel, a cover videói messze földön híresek, ami nem is csoda, tekintve számukat, és hogy olyan híres és keresett alkotások szerepelnek köztük, mint Miley Cyrus Wrecking Ballja, a FUN We Are Youngja, David Guetta Titaniumje, vagy Ariana Grande és Iggy Azalea Problemje.

Emellett rendszeresen vlogol is, és nem mellékesen elég sok saját számmal is büszkélkedhet. Saját szerzeményeinek száma meghaladja a tizenötöt, a sort pedig tegnap bővítette egy új dallal, ami a Drops Of Heaven címet kapta. A nótát önmaga írta, a hozzá készült klipje Paolo Ongkeko rendezte, és természetesen elérhető az iTuneson is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek