Starity

Máris szakított Zac Efron és Michelle Rodriguez

2014. augusztus 21. 15:03   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A hírek szerint máris véget ért a mindössze két hónapig tartó románc a két színész között.

hirdetés
Máris szakított Zac Efron és Michelle Rodriguez

A július 4--i hétvégén kapták először lencsevégre Zac Efront és Michelle Rodriguez olaszországi nyaralásuk alkalmával egy jachton, egymás karjaiban pihenve és élvezve a napsütést, valamint első nyilvános csókjuk is ekkor csattant el, amit természetesen meg is örökítettek a szemfüles lesifotósok, majd a képek rögtön ellepték az internetet és kezdetét vették a két színész kapcsolatáról szóló pletykák is.

Azonban úgy tűnik, szerelmük viharos gyorsasággal el is illant, ugyanis az Us Weekly értesülései szerint egy nagy veszekedés után a szakítás mellett döntöttek, aminek fő okozója a 36 éves színésnő volt és függetlenségi vágya, ám a hírek szerint Zac még nem mondott le róla.

„Michelle a saját útját fogja járni. Zac tudta ezt róla, amikor összejöttek. De még mindig odáig van érte és talán többet jelent neki, mint Michelle-nek ő. Zac még mindig vele akar lenni” – árulta el egy forrás.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek