Starity

Mariah Carey és Nick Cannon beadták a válókeresetet?

2014. augusztus 22. 10:10   |   Szerző: raquel93

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egyre inkább úgy tűnik, hogy Mariah és Nick házasságának vége, bár hivatalos megerősítés még nem született, egyre több forrás állítja biztosra: Mariah már be is adta a válókeresetet.

hirdetés
Mariah Carey és Nick Cannon beadták a válókeresetet?

Mariah és Nick Canon 2008-ban találkoztak, s bár kettejük között több mint 12 év korkülönbség van, mindössze két hónap után összekötötték az életüket. Bár a sztárpárról többször is pletykálták, hogy nincs rendben a házuk táján, mindeddig viszonylag nyugalomban éltek, 2011-ben pedig ikreik születtek.

2014 azonban fordulat következett a pár életében. Az év nagy részét külön fedél alatt töltötték, amit Nick is megerősített, bár hivatalosan „dolgoznak a kapcsolatukon”. Most viszont az In Touch Weekly úgy informálódott: Mariah már többször is találkozott zárt ajtók mögött válóperes ügyvédekkel.

Állítólag Nick kifejezetten passzív az ügyben, de ha arra kerül a sor, harcolni akar a gyerekek láthatási jogáért. Bár belátja, hogy a gyerekek jobb helyen vannak az anyjuknál, nagyon nagyvonalú feltételeket szeretne. Rajtuk kívül problémát okozhat még a négy ingatlan New Yorkban, Los Angelesben, Aspenben és a Bahamákon, valamint a nem kevés pénzösszeget érő részvények elosztása is.

A forrás szerint a pár azért vár a hivatalos bejelentéssel, mert nem akarják áron alul eladni Bel air-i luxusvillájukat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek