Starity

Szenteltvízzel fűt Madonna

2010. április 21. 11:11   |   Szerző: kylie.m

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sok cikk jelent már meg a bulvársajtóban ilyen-olyan hírességek vallási őrületeiről, ám az a hír, ami most szó szerint Madonna háza tájáról érkezett, mindent visz.

hirdetés
Szenteltvízzel fűt Madonna

A kabbalah vallás szerint megszentelt vízzel töltette fel központi fűtésének csöveit és radiátorait Madonna. Az énekesnő csaknem másfél millió forintnyi összeget költött a speciális vízvezetékre, amely a kabbalah papok által szentelt vizet tartalmazza, és leereszteni sem engedi azt, mivel a víznek egyetlen cseppje sem mehet kárba.

Madonna egyházának adományként adta a víz beszentelésének „árát", s a rossz nyelvek szerint Guy Ritchie-vel való szakításának hátterében is már-már megszállott hite áll.

Az énekesnő londoni otthonában nemrég szelepet kellett cserélni az egyik radiátoron, de ő nem hagyta, hogy a szenteltvizet a rendszerből leeresszék. A szakembereknek vödrökbe kellett gyűjteni a csaknem harminc köbméternyi vizet, ami kétheti munkájukba került.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

Madonna vállás víz
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek