Starity

Klippremier: Nicki Minaj - Anaconda

2014. augusztus 22. 23:11   |   Szerző: Genevieve

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nicki Minaj gőzerővel vetette bele magát a slágergyanús dalok gyártásába - gondoljunk itt például a Jessie J-vel és Ariana Grande-val közös Bang Bang című dalra, vagy a Beyoncé-val való közreműködésre, ezúttal pedig az Anacondával kápráztat el minket.

hirdetés
Klippremier: Nicki Minaj - Anaconda

A Pills N Potions után megérkezett a rapper legújabb kisfilmje, melyet az Anaconda című dalhoz készítettek. Míg Nicki előző videójában egy érzelmesebb oldalát mutatta meg a világnak, addig ezúttal nem fognak csalódni azok, akiknek hiányzott a sztár vadócabb oldala legújabb videóját látva. Az Anaconda dalszöveges verziója néhány nappal ezelőtt debütált az énekesnő VEVO-csatornáján és két nappal ezelőtt megérkezett a dalhoz készült hivatalos videoklip is.

Onika ezúttal nem fogta vissza magát: rengeteg fenékrázás látható a videóban, ráadásul néhány képkocka erejéig Drake-et is láthatjuk, akinek az énekesnő tüzes táncot lejt.

A friss kisfilm máris több, mint negyvenmilliós megtekintést tudhat magáénak, melyből 151.799 ember nyílvánította ki nemtetszését a videó iránt, de a többségnek: több, mint 370.000 YouTube-felhasználónak bejött Nicki merészsége.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek