Starity

Új előzetes érkezett a Nightcrawlerhez

2014. augusztus 23. 13:01   |   Szerző: Cannibal3

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Felkerült az internetre az első teljes hosszúságú trailer Dan Gilroy, Jake Gyllenhaal főszereplésével készült rendezői debütálásához.

hirdetés
Új előzetes érkezett a Nightcrawlerhez

Jake Gyllenhaal legutóbbi filmjeihez, a Denis Villeneuve által rendezett Fogságbanhoz és Az embermáshoz hasonlóan ismét egy meglehetősen sötét tónusú thrillerben vállalt főszerepet. Az októberben érkező Nightcrawlert tavaly forgatták le, a direktor pedig az eddig csak forgatókönyvíróként ismert Dan Gilroy volt.

A film kedvéért ijesztően soványra fogyott Gyllenhaal egy Lou nevű, kétségbeesett és pénzszűkében lévő srácot alakít, aki csatlakozik egy rámenős szabadúszó bűnügyi riporterekből álló csapathoz, akik Los Angeles éjszakájába belevetve magukat, súlyos balesetekre és gyilkosságokra vadásznak, hogy elsőként közölhessék le a róluk készült fotókat. Az alkotásban a Donnie Darko sztárja mellett többek közt Bill Paxton, Riz Ahmed és a rendező felesége, Rene Russo is látható lesz.

A Nightcrawler október 31-én érkezik meg a mozikba az Egyesült Államokban, ám előtte még szeptemberben a Torontói Filmfesztiválon is bemutatásra kerül majd. Magyarországi premierről egyelőre nincs hír.

A filmhez két rövidebb bemutató után most megérkezett az első teljes hosszúságú, hátborzongató atmoszférájú előzetes is, Jetta I'd Love To Change The World-feldogozásával aláfestve.

A film hivatalos poszete (a még nem módosított bemutatódátummal)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek