Starity

Nicki Minaj legyőzte Miley Cyrust

2014. augusztus 24. 18:06   |   Szerző: DennyKeh

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Minaj kisasszonynak jár a taps, ugyanis 3. alkalommal sikerült megdöntenie a VEVO 24 órás rekordját.

hirdetés
Nicki Minaj legyőzte Miley Cyrust

Nicki Minaj a héten harmadszorra is megdöntötte a VEVO hivatalos rekordját, ugyanis a sokat vitatott Anaconda című kisfilm 24 óra alatt elérte a 19,6 milliós nézettséget és ezzel lekörözte az eddig éllovas Miley Cyrus Wrecking Ballját, ami „csak” 19,3 millió nézőt vonzott 1 nap alatt.

A közel egyéves VEVO rekordokat olyan híres énekesek tartották, mint például Miley Cyrus We Can’t Stop című dala, amit 10,7 millióan láttak, majd ezt döntötte meg a One Directionos a Best Song Ever című szenzációval, melyet 12,3 millióan láttak az első 24 órában. Cyrus kisasszony idén vette vissza első helyét a Wrecking Ball című kisfilmjével, melyre viszont már 19,3 millióan kattintottak, végül Minaj a héten 19,6 milliós nézettséget produkált az első napon, Anaconda című slágerével.

„Az én #Anacondám nem akarja, hogy ne nézzék: Van egy új #24órásVevoRecord 19,6 milliós nézettséggel @NICKIMINAJ!” – írta a VEVO a Twitteren.

Minaj egyébként 2011-ben a Superbass, majd 2012 januárjában a Stupid Hoe dalával érte el a rekordot. Az Anaconda 4 nap elteltével közel a 60 milliós nézettségnél jár.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek