Starity

A legszebb és legrosszabb címlapfotók: Miranda Kerr

2014. augusztus 24. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cikksorozatunk következő részében az ex-VS-angyal, Miranda Kerr van soron!

hirdetés
A legszebb és legrosszabb címlapfotók: Miranda Kerr
Fotó: Mango

Ha ikonikus modellekről beszélünk, akkor sokak számára az elsők között jut eszébe Miranda Kerr neve. A baba-arcú modell már-már ikonikus modellkét van számon tartva még úgy is, hogy búcsút mondott a Victoria's Secretnek, hiszen még így is a világ egyik vezető modellje. Ennek köszönhetően nem egy címlapon szerepelt már pályafutása során, így íme, Miranda legszebb és legrosszabb képei!

A legszebb címlapfotók:

Harper's Bazaar (Lengyelország) – 2014. augusztus

Csodálatos címlap, és bár pár napon belül vége a nyárnak, ez a kép mégis mindenkinek visszahozza azt az érzést, mikor még csak a július kezdődött. Nagyon elegáns kép, Miranda pedig tagadhatatlanul elképesztően néz ki rajta.

Edit (Nagy-Britannia) – 2014. június

Amint látszik, Mirandáról elég nehéz rossz képet csinálni, és az Edit magazin munkatársai derekasan helytálltak. Ez a kép, csakúgy, mint az előző, gyönyörű, hiszen a kék szemei is szinte világítanak.

Harper's Bazaar – 2014. június

Szintén idén nyári címlap, mégis csodálatos. Csak úgy, mint a másik Harper Bazaar címlapon, itt is szépen játszottak a fényekkel, és nagyon elegáns képet készítettek. Miranda halvány mosolya még szebbé teszi a képet, bár mi szívesen láttuk volna a gödröcskéit. A fotón Miranda egyébként kis kedvencével, Frankie-vel pózol.

Glam – 2013. december

Ez a kép egyszerűen gyönyörű. Miranda igazán klasszikus és elegáns, a fehér színnek köszönhetően igazán ártatlannak tűnik, valamint gödröcskés mosolya is végre előkerült.

Joy (Bulgária) – 2014. március

Ismét idei címlap, ám ezt a képet nem csak a Joy használta fel, számos másik magazin címlapján is látni – nem véletlenül. Miranda önfeledten mosolyog, ami mindenről elvonja a figyelmet, pedig a haja és a sminkje is nagy piros pontot ér.

A legrosszabb címlapfotók:

Galastyle – 2013. január

Ennek a képnek a legnagyobb hibája az, hogy a nő, aki visszaköszön ránk róla olyan, mintha Miranda és Adriana Lima testvére lenne. Annak, aki a szerkesztéseket végezte, valamiért nem tetszett Miranda babás arca, helyette kiugró arccsontokat varázsolt neki, valamint az orra olyanra sikeredett, mintha nekisétált volna egy üvegajtónak.

Joy (Lengyelország) – 2014. február

A Joy magazin szerkesztői úgy döntöttek, hogy elegük van a jó fotósokból, valamint olyanokból, akik nem viszik túlzásba a photoshopot, elássák őket a szomszéd néni virágágyása alá, majd inkább összehoznak valami szégyenteljes, túl photoshopolt, címlapot. A ruha és az ékszerek katasztrofálisak, az arc ismételten nem Mirandáé – az egész pocsék. A hibáikból tanulva, márciusra viszont előásták a régi fotóst.

Joy (Magyarország) – 2014. április

A Joy hazai szerkesztői is megváltak a rendes stábtól és az áprilisi címlap készítéséhez úgy tűnik, olyanokat kértek fel, akik vagy utálják Mirandát vagy szimplán nincsenek megelégedve külsejével. Az arca, már nem is tudjuk, hogy kiére hasonlít, emellett a fekete lánchad is megtalálható rajta, mindössze a ruha színén változtattak, ami egyébként leginkább egy lila fürdőköpenyre hajaz.

Cleo – 2013. június

Ez a kép egyértelműen szörnyű, még akkor is, ha Magyarországon is megjelent a Glamour 2014-es májusi számának címlapjaként. A ruha olyan, mintha egy madár lenne, a póz nagyon klisés, és a hajpánt sem volt a legjobb döntés.

Life Style – 2012. november

El sem tudjuk képzelni a gyönyörű modell arcát, miután meglátta ezt a címlapot, de az biztos, hogy nem örömkönnyeket hullatott érte. Nem is tudjuk, mit kellene kiemelni a szörnyű listáról ezzel a képpel kapcsolatban: a smink, a photoshop-használat, a ruha, a nyaklánc, mind-mind nagyon rossz...

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek