Starity

Amiről lemaradhattál: hírek a magyar sztárvilágból

2014. augusztus 25. 10:10   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lassan vége a nyárnak, így Liptai Claudia el is búcsúzott tőle, Szabó Zsófi vegetáriánus lett, Berki Krisztián megint hallat magáról, Patocska Olivér és exe újra egymásra talált, Sarka Katáék sorra kapják a kritikákat, és a hét legszomorúbb híre: pénteken örök nyugalomra helyezték Bajor Imrét. Ha kíváncsi vagy, mi történt a hazai celebekkel, olvasd el alábbi cikkünket!

hirdetés
Amiről lemaradhattál: hírek a magyar sztárvilágból

Sarka Kata, Hajdú Péter, de még Szabó Zsófi is bőven kapott kritikát

A Hajdú házaspár kisebbik gyereke, Dávid augusztus 19-én ünnepelte negyedik születésnapját. A család (beleértve Szabó Zsófit is, hisz a ő a kisfiú keresztanyja) a Balatonra utazott, hogy megünnepeljék azt, és egy kisebb-nagyobb zsúrt is szerveztek. Az ünnepelt négy tortát kapott, erre pedig nagyon sokan felkapták a fejüket, rengeteg ember fejezte ki nemtetszését ezzel kapcsolatban. Sarka Katának azonban elege lett, méltatlannak találja a vádakat.

„Felháborító, hogy a négy­éves gyerekemet bárki a szájára veszi. De az is felfoghatatlan, miért kéne megmagyaráznom, hogy a fiam négy tortát kapott a születésnapjára” – mondta. Kritika egyébként Szabó Zsófit is érte, hisz ő posztolta a képet, melyen látható a négy torta.

„Ezért az egész perpatvarért csakis Ön a felelős, mert már lassan a vízcsapból is az Ön által generált perpatvar folyik” – írta egy felhasználó a színésznő oldalára.

*

Így búcsúzik Liptai Claudia a nyártól

Sajnos hamarosan vége a meleg hónapoknak, a diákok újra a padokat koptatják majd az iskolában, és lassan előkerülnek a csizmák és kabátok is. A műsorvezetőnő Szántódon búcsúztatta a nyarat egy szelfivel.

„Tegnapi naplemente a Szántódi kompon. Egy héttel az iskolakezdés előtt egy utolsó rácsodalkozás a nyári szünetre. Szép napot mindenkinek” – írta Claudia a hivatalos Facebook-oldalán.

A kép láttán rengetegen rácsodálkoztak, hogy milyen jól tartja magát, pedig a színésznő túl van a negyedik X-en is.

*

Könyv készül Berki Krisztián életről

Nem tudni, mi lesz a volt Fradi-vezért következő reklámfogása, de jelenleg attól hangos a média, hogy könyv készül életéről. Berki fontosabb életeseményeit egyik íróbarátja fogja papírra vetni. Arról azonban még nem tudni, melyek lesznek azok a fontosabb események, amikről olvashatnak majd a kíváncsi rajongók, de az biztos, hogy hamarosan kiderül.

*

Vegetáriánus lett Szabó Zsófi

Három hónapja nem fogyasztott húst a Jóban Rosszban-sztárja, a Blikk információi szerint pedig ennek köze lehet áprilisban elhuny édesapjához is, legalábbis egy pszichológus véleménye szerint.

Zsófi el is árulta, miért döntött úgy, hogy száműzi a húst életéből: „Maga a folyamat, ahogyan elkészítek egy húst, maga a hús illata nem hiányzik. Valahogy most jobb nélküle, aztán majd meglátjuk, hogy ez később hogyan alakul” – nyilatkozta.

*

Patocska Olivér összejött régi kedvesével

Az X-Faktorban feltűnt énekes maga számolt be arról, hogy volt kedvesével, Ágival megint összejöttek. Olivér augusztus 20-án egy közös képet is feltöltött Facebook-oldalára. Egy érdeklődő megkérdezte a fiút, nem zaklatják-e Ágit, amiatt, hogy a barátnője, a volt ByTheWayes pedig ezt válaszolta: „Sokat írnak neki, de tudja, hogy ez ezzel jár, egy angyalka.”

*

Eltemették Bajor Imrét

Augusztus 22-én, pénteken volt Bajor Imre temetése, a Farkasréti temetőben helyezték örök nyugalomra, a művészparcellában. Teltházas búcsúztatója volt és gyermekei beszédet is mondtak.

„Apa! Nagyon fog hiányozni, hogy a Marcival az ágyban igyuk a kakaót, kiöntsük, és te ne szidjál meg minket ezért. Hiányozni fog a diófán csüngés és az esti pékséglátogatás, ami egyikünk felsőtestének sem tesz jót” – intézte hozzá az utolsó szavakat keserű mosollyal a színész lánya, Lili.

Özvegyét sajnos annyira megviselték a történtek, hogy rosszul lett a sírnál, Juszt László egy másik férfi segítségével támogatta az asszonyt az autóhoz. A temetésen jelen volt sok színművész, például Hernádi Judit és Oszvald Marika, akik könnyezve nézték végig a szertartást. Csonka András így emlékezett meg Bajor Imréről:

„Amikor utoljára együtt játszottunk Imrével egy táncos darabban, már komoly fájdalmai voltak, állni is alig tudott. A szerepe szerint csak a tizenkettedik percben lépett színpadra, és akkor én az egyik előadáson azt vettem észre, hogy ő, ahelyett, hogy egy széken pihenne, végigállta ezeket a perceket, mert ezt az időt is arra használta ki, hogy átszellemüljön, és ugyanazt a minőséget legyen képes nyújtani a nézőinek, amit megszoktak tőle. Ő a legnagyobb betegségében is alázatos volt.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek